Skapa vidarebefodring för ett e-postkonto

I kontrollpanelen kan ni välja att en mailadress ska vidarebefodra mail till en annan enskild mailadress genom att skapa en "redirect". Vill ni istället att mailadressen ska skicka vidare till flera mailadresser skapar ni en mailgrupp enligt följande guide. Guide för hur enskilda användare kan lägga till detta för sitt eget konto finns här.

Om ni har Plus-webbhotell: Välj Webhotellet i rullistan för Subscriptions -> "Domains" -> Välj domän -> "E-mail Settings".

Om ni har e-postpaket (Email Start eller Email Unlimited): Välj e-postpaketet i rullistan för Subscriptions -> "E-mail Settings".

Klicka på den mailadress ni vill göra en vidarebefodring på.

Klicka på "Redirect"

Klicka i rutan för "Redirect" och skriv in mailadressen som du vill att mailen ska vidarebefodras till. Klicka på "OK".