Mailadministration för enskilda användare

Enskilda emailanvändare kan logga in och administrera sin egen mail. Där kan användaren ändra sitt lösenord, ändra antivirus och spaminställningar, sätta semestermeddelanden/autoreplies m.m bara för just sitt konto. Vart man ska logga in beror på vilken mailserver man har mailadressen på. Är ni osäker kan ni kontakta vår support.

Användarnamnet är hela er emailadress och lösenordet är ert vanliga emaillösenord som administratören satte för kontot i kontrollpanelen.

Login för mailadresser på mailserver shml-0001 med IP 213.180.89.69:
http://mailadmin.ipeer.se

Login för mailadresser på mailserver shml-0002 med IP 213.180.89.107:
https://shml-0002.s.thehostingplatform.com:8443

Login för mailadresser på mailserver shml-0030 med IP 81.91.6.9:
https://shml-0030.s.thehostingplatform.com:8443

Login för mailadresser på mailserver shml-0040 med IP 31.216.35.5:
https://shml-0040.s.thehostingplatform.com:8443

Login för mailadresser på mailserver shml-0050, shml-0051, shml-0052, shml-0053, shml-0054, shml-0055 och shml-0056:

https://ppa-0001.s.thehostingplatform.com:8443

(7 vote(s))