DNS-inställningar för e-post

Vilka DNS-pekare ni ska använda för att peka till e-posttjänsten beror på vilken mailserver ni ligger på. Använd denna länken  för att enkelt få ut inställningarna som passar just er domän. Guide på hur ni pekar domänen i våra DNSer finns här. Byt ut "domän.xx" emot er egna domän.

Mailserver shml-0001 med IP-nummer 213.180.89.69:
MX mot mail.domän.xx
mail.domän.xx med A-pekare mot 213.180.89.69

Mailserver shml-0002 med IP-nummer 213.180.89.107:
MX mot mx02.s.thehostingplatform.com
mail.domän.xx med CNAME mot shml-0002.s.thehostingplatform.com
smtp.domän.xx med CNAME mot mx02.s.thehostingplatform.com

Mailserver shml-0030 med IP-nummer 81.91.6.9:
MX mot mx03.s.thehostingplatform.com
mail.domän.xx med CNAME mot shml-0030.s.thehostingplatform.com
smtp.domän.xx med CNAME mot mx03.s.thehostingplatform.com

Mailserver shml-0040 med IP-nummer 31.216.35.5:
MX mot mx04.s.thehostingplatform.com
mail.domän.xx med CNAME mot shml-0040.s.thehostingplatform.com
smtp.domän.xx med CNAME mot mx04.s.thehostingplatform.com

Mailserver shml-0050 med IP-nummer 31.216.35.28:
MX mot mail.domän.xx
mail.domän.xx med A-pekare mot 31.216.35.28
smtp.domän.xx med CNAME mot mail.domän.xx

(8 vote(s))